Mercedes-Benz

Zaštita unutrašnjosti

U top formi i u unutrašnjosti.

Tkanine, plastika ili koža: unutrašnjost Vašeg Mercedesa oprijemljena je materijalima visokog kvaliteta, od prednje ploče sve do prtljažnika. Kako bi se osiguralo da se u ovoj okolini uvijek osećate prijatno, kreiran je niz Mercedes-Benz originalnih proizvoda za zaštitu. A preduzete su mjere ne samo kako bi se osigurala lijepa i prijatna okolina, nego i sigurna okolina, jer vjetrobransko staklo i prozori moraju osigurati nesmetani pogled na put i okolinu, kako pri niskim temperaturama tako i na paklenoj vrućini.

Uz specijalne Mercedes-Benz zaštitne proizvode to se u svakoj situaciji može lako garantirati. Možete se osloniti na ovu zaštitu: svi proizvodi nastali su u skladu sa specifičnim zahtjevima Vašeg Mercedesa – bilo za unutrašnjost, ili spoljašnjost, za ljeto ili za zimu. Zahvaljujući upotrebi odabranih sirovina, osigurana je  posebno efikasna i održiva zaštita, a istovremeno blaga za materijale i životnu sredinu.

Napomena: povremeno treba očistiti i sigurnosne pojaseve jer jača prljavština može spriječiti njihovo funkcionisanje. Nemojte koristiti hemijska sredstva za čišćenje jer bi mogla oštetiti tkanje, te prije namotavanja pustite da se pojas do kraja osuši.