Mercedes-Benz

Vito Mixto

Zna, hoće, može.

Želite uvjek da budete spremni? Ne možete da odolite novim izazovima? Savjesno odrađujete svoj posao? Onda se Vi i Vito odlično slažete. Jer Vas Vito pokreće dalje – na putu, kao i u uspjehu Vašeg preduzeća. U pogledu ekonomičnosti i kvaliteta je isto toliko ugledan koliko i u pogledu fleksibilnosti i bezbjednosti. Ipak ga je osmislio pravi stručnjak za namenska vozila.

Sa potrošnjom goriva od 5,7 l na 100 km [Vito furgon i Vito Mixto 116 CDI sa BlueEFFICIENCY paketom u kombinaciji sa. 7G-TRONIC PLUS i dozvolom kao teretno vozilo (N1). Potrošnja goriva, kombinovano: 5,8–5,7 l/100 km; CO2 emisije kombinovano: 153–150 g/km]1, ekonomičniji je nego ikada i svakim kilometrom održivo doprinosi Vašem uspjehu. Zahvaljujući inovativnim pomoćnim i sigurnosnim sistemima još se bezbjednije približavate svojim ciljevima. Ponuda je jedinstevena i u pogledu vrsta pogona: pogon na prednjim točkovima-2, pogon na zadnjim točkovima ili pogon na svim točkovima – za Vaše zadatke postoji pravi izbor.

Gusta mreža Mercedes-Benz partnera svojim širokim spektrom usluga obezbjeđuje trajnu pouzdanost Vito vozila. Povjerite održavanje i popravke Vašem Mercedes-Benz servisu. On najbolje poznaje Vaše vozilo. Na taj način će Vito biti dugo Vaš dragocjeni partner.

Varijante karoserije

Velike mogućnosti razvoja.

Za dobar osjećaj morate imati i dovoljno prostora. Upravo zato se Vito sa svoje tri dužine vozila – kompaktnom, dugačkom i ekstra dugačkom – može nevjerovatno dobro prilagoditi Vašim individualnim potrebama za prostorom. Vaši putnici će uživati u vrhunskoj prostranosti putničkog prostora. U prostran tovarni  prostor može se smjestiti velika količina tereta.

Uprkos prostranoj unutrašnjosti, model Vito Mixto visine 1910 mm i doz. bruto mase vozila od 2,8 t (+48 mm u kombinaciji sa krovnim nosačima) bez problema može ući u većinu garaža, višespratnih garaža, podzemnih garaža i autoperionica. Svojim mnogobrojnim korisnim karakteristikama Vito pruža izvanredne mogućnosti i na taj način osigurava korist i Vašoj firmi.

 • Dva međuosovinska rastojanja
 • Tri dužine vozila: 4895 mm (kompaktna), 5140 mm (dugačka) i 5370 mm (ekstra dugačka)
 • Maks. prostor za teret površine 1,86 m² u kompaktnoj verziji, 2,26 m² u dugačkoj verziji i 2,63 m² u estra dugačkoj verziji
 • Maks. prostor za teret površine 1,86 m² u kompaktnoj verziji, 2,26 m² u dugačkoj verziji i 2,63 m² u izrazito dugačkoj verziji
 • Tri različite dužine tovarnog prostora, do 29 081 mm
 • Do 120 kg veće korisne nosivosti u porjeđenju sa prethodnom serijom
 • Korisna nosivost do 1250 kg za vozila sa pogonom na prednje točkove i do 1305 kg za vozila sa pogonom na zadnje točkove
 • Maksimalna dozvoljena bruto masa vozila do 3,2 tone
 • Širok spektar motora
 • Brojne standardne i opcione servisne karakteristike i karakteristike opreme

Tovarni prostor

Vito Mixto – kombi i dostavno vozilo u jednom.

Vito Mixto djeluje prema motu „Jedan za sve“ i kao Tourer uvjerava isto kao furgon. Ako želite istovremeno da prevozite osobe i robu, u Vito Mixto ćete pronaći ekonomičnog, svestranog i pouzdanog profesionalca.

Opciono oprijemljen klupom za suvozače i klupom sa 3 sjedišta u prostoru za putnike, vozilo prevozi do 6 osoba. Bočni prozori daju svjetlo i poglijed u prostoru za putnike, a ventilacija u prostoru za noge obezbjeđuje prijatnu temperaturu, tako da se i putnici u zadnjem redu udobno voze.

Iza klupe u zadnjem redu postoji još dosta mjesta za materijal i opremu, koji zbog velike nosivosti može odlično da se iskoristi. U zavisnosti od dužine vozila, veličina površine tovarnog prostora iznosi od 2,63 m² , a zapremina tovarnog prostora obuhvata do 4,1 m³. Pregradni zid sa prozorom na C-stubu, kao opcija, štiti tovarni prostor i prostor za putnike od prljavštine i prašine i pruža dodatnu zaštitu od tovara.

 • Putnički prostor sa opciono dostupnom klupom sa 3 sjedeća mjesta omogućava prijevoz do šest osoba
 • Maks. prostor za teret površine 1,86 m² u kompaktnoj verziji, 2,26 m² u dugačkoj verziji i 2,63 m² u izrazito dugačkoj verziji
 • Maks. dužina utovara iznosi 2433 mm u kompaktnoj verziji, 2678 mm u dugačkoj verziji i 2908 mm u izrazito dugačkoj verziji
 • Korisna nosivost do 1250 kg za vozila sa pogonom na prednje točkove i do 1305 kg za vozila sa pogonom na zadnje točkove
 • Opciono dostupna pregrada cijelom širinom C-stuba
 • Drveni pod s prstenovima za osiguranje tereta

Vrata

Obavite i teške poslove lako zahvaljujući velikim otvorima vrata.

Zadnja krilna vrata sa prozorom i klizna vrata sa desne strane omogućavaju jednostavan utovar i pristup – u standardnoj opremi. Sa opciono dostupnim kliznim vratima na lijevoj strani dobijate još veću fleksibilnost. Otvor zadnjih vrata dovoljno je velik da omogući prijevoz poprečno postavljenih europaleta.

Opciono dostupna dvokrilna zadnja vrata mogu se otvoriti sve do bočne stranice vozila i zaglaviti magnetnim zatvaračima. To značajno olakšava utovar i istovar glomaznih predmeta. Kad je prostor za manevrisanje ograničen, vozilo se može pomjeriti unazad u položaj uz utovarnu rampu ili do tereta koji treba prevoziti sa potpuno otvorenim zadnjim vratima. 

Dvokrilna zadnja vrata mogu se zaglaviti u dva položaja: prvi je pri uglu otvaranja od 95 stepeni, a drugi je uz bočne stranice kad su vrata potpuno otvorena. Magnetne kukice vrata spriječavaju da se vrata slučajno zalupe.

Po želji su dostupna i zadnja vrata sa uglom otvaranja od 180°.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.